top of page

Startpakken

- unik for oppstarten

 

Vi vet at det er tøft å starte bedrift i Norge. Av alle bedrifter som blir registrert, er det bare 1/3 som fortsatt er i drift etter 5 år. Mye av dette skyldes dyre og dårlige innkjøp! Vår forretningsidé baserer seg på å kunne tilby en komplett grafisk profil til deg og ditt nystartede firma til en pris og kvalitet som vi nesten er alene om å tilby på markedet. Prøv oss i dag, og vi lover å hjelpe deg fra idé til virkelighet.

 

Alle trykksaker i startpakken inkluderer design og skisserunder, trykk/produksjon og etterbehandling. Det enkleste er å forholde seg til en og samme leverandør.

 

Det er i dag mange bedrifter som ikke overlever på grunn av manglende synlighet i markedet. Vi har de siste årene spesialisert oss på å levere tjenester innen markedsføring, kommunikasjon og reklame til små- og mellomstore bedrifter. Mange bedrifter ønsker å være representert på internett, men våger ikke ta den store kostnaden dette ofte medfører. Vi har bevist at det ikke trenger å koste skjorta for å være synlige på nett.

 

Hos oss får Dere levert samme nettsideløsninger som mange av de store aktørene bruker til en brøkdel av prisen. Hvordan er det mulig tenker du? Jo, det er fordi det er vår forretningsidé å hjelpe nystartede bedrifter inn i et konkurranseutsatt marked til en overkommelig pris. Vi har spesialisert oss på rask levering og effektiv kommunikasjon med våre kunder. Dette sikrer et produkt som er levert i forhold til Deres ønsker og behov, levert i tide!

 

To viktige elementer angående vår CMS løsning:

1. Hos oss kan du ha ubegrenset antall sider på nettsiden.

2. Alle våre nettsider kan leveres med responsivt design, uten tillegg i pris.

Lurer du på noe mer?

Send oss en e-post, så finner vi en løsning som passer for Deres bedrift!

Komplett_PNG.png
Start_PNG.png
bottom of page