top of page

Om oss

Fonnatrykk eies og drives av Alexander Løyning med flere støttespillere innen trykk og design. Vår spesialitet er trykksaker, grafisk profil, webdesign og rådgivning for små og mellomstore bedrifter. Dette har vi drevet med siden 2011.

Utenom dette har vi satset stort på design og trykk av programhefter for mange av landets begravelsesbyrå. Spør oss gjerne om referanser på dette, slik at vi sammen kan se hva vi kan tilføre deres byrå.

Vår visjon:

Fonnatrykk skal være det naturlige valget for nystartede bedrifter, og vi skal levere kvalitet til riktig pris og til avtalt tid.

Fonnatrykk ble etablert i 2018. Det hele startet i 2011 under navnet Mediahuset. Siden den tid har vi levert firmaprofilering, grafisk design, webløsninger og rådgivning. Grunnet stor og solid vekst i selskapet har vi knyttet til oss andre selskaper som tilbyr rådgivning innen svært omfattende områder som for eksempel regnskap, revisjon og skatt.

 

Utenom dette jobber vi hver dag med å finne løsninger for våre kunder som kan sørge for en mer kostnadseffektiv drift og bedre resultater.

Vi jobber hardt for å utfordre bransjen med å tilby en enkel og effektiv grafisk profil uten at det går på bekostning av tid og kapital.

 

 

- Vi er et av Norges minste kommunikasjonsbyrå...

                  ... men et av de med høyest ambisjoner!

Velkommen til oss!

Alexander Løyning

konsulent

bottom of page