top of page

Startpakke - prosessen

Vi vet at det er tøft å starte bedrift i Norge. Av alle bedrifter som blir registrert, er det bare 1/3 som fortsatt er i drift etter 5 år. Mye av dette skyldes dyre og dårlige innkjøp! Vår forretningsidé baserer seg på å kunne tilby en komplett grafisk profil til deg og ditt nystartede firma til en pris og kvalitet som vi nesten er alene om å tilby på markedet. Prøv oss i dag, og se selv!

1

Bestilling og forarbeid

Vi mottar bestilling fra kunde på startpakken. Etter dette vil vi ta kontakt for å slå av en prat for å lære mer om deres bedrift. Dette for å sikre oss et riktig bilde av hvilken bransje og hvilke produkt og tjenester kunde driver med.

2

Logoutvikling

Etter forarbeidet er gjennomført vil starte arbeid med logoen. Vi lager forslag til logo som blir sendt på e-post til kunde. Vi foretar de endringer og korrigeringer som kunde måtte ønske. Vi gir oss aldri før kunden er fornøyd med logoen.

3

Trykksaker

Når logoen er ferdig starter vi arbeidet med design av alle trykksaker, dette inkluderer visittkort, konvolutter, brevark og etiketter, samt stempel. Vi sender forslag på e-post til kunde, og foretar de korrigeringer som ønskes. Etter godkjent korrektur blir varene trykket og sendt kunde.

4

Nettside, domene og e-post

Når kunden har mottatt trykksakene og elektronisk, vil vi starte arbeidet med nettsiden. Vi mottar tekst og bilder fra kunde, og tilpasser dette opp mot nettsiden. Vi legger inn de funksjoner som ønskes, og tilpasser menyer, innhold og farger i forhold til ønsker og logo. Nettsiden publiseres opp mot domenet, og e-post adresser settes opp, og kunde får tilgang til disse.

Under hele prosessen har kunde mulighet for å se nettsiden og det arbeidet vi gjør. Dette er for at kunde under hele prosessen skal kunne komme med sine tilbakemeldinger og ønsker.

 

Etter at nettsiden er ferdig, er dere i gang og produktene ferdig produsert og levert. 

Normalt tar hele prosessen ca en uke, avhengig av kunde sin mulighet til å svare på e-post og tilbakemeldinger fra oss. 

bottom of page